za. apr 13th, 2024

Wanneer op je BMW R1200 of  BMW R1150 de knopjes(stuurschakelaars) van je knipperlicht, claxon, esa, of verstelbaar scherm niet goed meer werken kan het zijn dat het inwendig schakelaartje zijn beste tijd heeft gehad.

De oplossing kan dan zijn om voor veel geld een hele nieuwe unit te kopen aangezien BMW de schakelaartjes die binnenin zitten niet los verkoopt. Motorfeeds heeft een vervangende schakelaar op voorraad waarmee je met enig priegelwerk de losse schakelaars kunt vervangen door er een nieuwe in te solderen.

Het gaat om de onderstaande schakelaars:

De vervangende schakelaar betreft het zwarte deel, de witte mantel waar de draad doorheen zit moet je hergebruiken.

Heb jij ook een probleem met zo’n schakelaartje? Stuur even een mailtje met je naam en adres naar info @ motorfeeds.nl en ik stuur je een betaallink en verdere uitleg.

Door Motorfeeds