do. dec 7th, 2023

Als motorrijder gebruik ik al jaren de Moldex 7801 oordopjes met koord. Nu zijn deze tot mijn grote schrik niet meer in kleine aantallen te verkrijgen. Dus uit nood heb ik die taak maar op me genomen.
Op dit moment zijn de Moldex 7801 oordoppen in de meeste internetshops per 200 te verkrijgen. Motorfeeds.nl biedt ze nu voor zover ik kan nagaan als enige per 10 paar aan.

prijs per 10 paar Moldex 7801

Voor 10 paar Moldex 7801 oordoppen met koord betaalt u bij Motorfeeds.nl nu 10,95 inclusief BTW en inclusief verzending binnen Nederland

 

Indien u 10 paar Moldex 7801 oordoppen wilt kopen kunt u een mailtje sturen naar info@motorfeeds.nl met in het onderwerp “oordoppen”. Ik neem dan op korte termijn contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen indien u kleine aantallen anders dan 10 paar oordoppen wilt kopen, maar dan is de prijs daar op aangepast.

Door Motorfeeds