za. apr 13th, 2024

Draag je je motorbroek over een normale broek, dan loop je vooral bij langere tochten in mooi weer kans op een pijnlijk zitvlak. Zweten en verkleven van je broek met je vel zijn het begin van de ellende. Vooral de naden van je gewone broek zijn de plaatsen waar het echt zeer begint te doen. Na verloop van tijd weet je niet meer hoe je moet zitten, en zelfs je motorbroek uit doen lost niets op.

Fietsbroek

Een oplossing is een soepele broek onder je motorbroek te dragen. Dan liefst eentje met nauwelijks of geen naden. Een voorbeeld van zo’n soepele naadloze broek is een fietsbroek. Zo’n lekker soepele broek draag je op de blote huid, dus zonder onderbroek. Anders voel je alsnog naden. De fietsbroek is ook een uitkomst voor het afvoeren van zweet.

Fietsbroek online kopen

Ik kocht mijn Gore Contest fietsbroek De ideale Fietsbroek voor onder je motorpak online bij Bike4travel. Deze broek is net iets duurder maar geeft wel het ultieme uithoudingsvermogen. Ook voor duopassagiers, die doorgaans net iets eerder last krijgen is dit de perfect oplossing. Vrouwen kiezen het beste wel een specifieke vrouwenfietsbroek, want de vormgeving van de zeemlap is net effe anders.
Voor het gemak ook maar effe een linkje:
Fietsbroeken van Bike4travel.nl

Klik voor meer kleding online

Door Motorfeeds