za. apr 13th, 2024

Waar vind je de goedkoopste motorbanden op internet? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven omdat de prijzen dagelijks wisselen per band. Voor een echt goedkope motorband moet je zelf even een paar websites raadplegen. Soms is verzending gratis, soms moet je twee banden bestellen om gratis verzending te krijgen.

Als je weet wat je voor motorband nodig hebt, vind je hieronder verschillende sites die regelmatig als voordeligste uit de vergelijking komen. Doe er je voordeel mee:

Wil je flink besparen op je motorbanden. Bekijk dan eens de mogelijkheid om je banden op internet te kopen. In veel gevallen ben je al gauw 40 euro per band goedkoper uit dan bij een reguliere motorzaak. Een heel goedkope aanbieder is

Tirendo.nl Via deze website selecteer je eenvoudig welk merk en type motor je hebt. Vervolgens krijg je een overzicht welke banden voor jouw motor geschikt zijn. Als je weer dezelfde band wil hebben als je reeds op je motor hebt zitten vind je de juiste band door de informatie op je huidige band in te tikken in het bandenzoeksysteem van Tirendo.nl

Motorbanden op internet kopen

De banden goedkoop op internet kopen brengt wel met zich mee dat ze nog gemonteerd moeten worden. Hoe je dat eenvoudig zelf kunt doen kun je lezen in onze handleiding “zelf motorbanden monteren”.

Andere aanbieders die regelmatig als goedkoopste bandenleverancier zijn:

Motorbike Tires bij Tirendo

Hieronder nog een adres dat ik jullie zeker niet wil onthouden: Motorbanden Quickservice in Bleiswijk. Het is eigenlijk een aanrader voor iedereen die in de regio Rotterdam of eigenlijk heel Zuid-Holland woont. Hier heeft de monteur nog liefde voor het vak en hoeft er geen quotum aan banden per uur gehaald te worden. Dit heeft tot gevolg dat Ed, een van de eigenaren alle tijd heeft om jou motor met zorg van nieuwe banden te voorzien. En je kunt er op afspraak ook ’s avonds terecht.

Goede service motorbandenmontage in Zuid-Holland

Verder kennen we nog:
Motorbandenmarkt.nl
mynetmoto.com
novarota.nl
oponeo.nl
bandenleader.nl
Kwik-fit motorbanden voor Oost-Brabant
Of een van deze leveranciers goedkopere motorbanden kan leveren hangt heel sterk van welke band u precies zoekt.

Door Motorfeeds