za. apr 13th, 2024

Contactlenzen draag je niet alleen voor betere looks. Naast het ongemak dat een bril met zich meebrengt tijdens het op en afzetten van je helm, kan een bril gevaarlijke situaties opleveren. Denk bijvoorbeeld aan verminderd zicht door regen of condens, of wat er met je bril gebeurt tijdens een aanrijding. Ook heb je met contactlenzen een bredere kijkhoek dan wanneer je door een bril kijkt.

Klik hier en bestel je lenzen online bij Hans Anders

Contactlenzen op vakantie

De volgende tip voor je motorvakantie wil ik jullie niet onthouden:
Als je altijd al contactlenzen draagt en hier heel blij mee bent, zou je voor op vakantie kunnen overwegen om daglenzen aan te schaffen. Elke dag een vers setje frisse contactlenzen. En ’s avonds gewoon in het donker uitdoen zonder eerst op de tast je contactlenzendoosje te moeten zoeken. Het bespaart ook ruimte in je toilettas omdat je geen grote fles lenzenvloeistof meer hoeft mee te nemen.

Hans Anders Online, Snel en voordelig je lenzen thuisbezorgd!

Voor mijn vakantie aankomende week heb ik nog gauw een setje daglenzen besteld bij Lensway.nl. En binnen twee dagen lagen ze op de mat, keurig verpakt en ruim op tijd voor mijn vertrek.
Bij Hans Anders vind je op het moment van schrijven de goedkoopste lenzen. Je vindt er niet alleen daglenzen, maar alle andere soorten contactlenzen van diverse merken.

Door Motorfeeds